广州论坛

搜索

[羊城生活] 五山水厂大叔大战接线生MM的电话录音.粗口连篇..

客服:您好,请问有什么可以帮您(国语)
用户:女仔吖,你讲,你唔要五山D人民架系咪咋,水都无得吃吖?(五山话)
客服:你系边度啊?(粤语)
用户:五山啊(五山话)
客服:五山水都唔开?
用户:水都无得吃架嚒?水喉~又~又~又塞晒距,乜卵都塞晒距,聂,聂,聂,聂个水厂做乜卵野架咋
客服:乜野时候开始无水吖
用户:几日无水罗~~!日日投诉都假鸠过,他妈个臭西距,聂,聂,聂系做就做,唔
做就比人家做果~~
客服:你五山边个位置啊
用户:沙龙
客服:边度
用户:沙龙啊
客服:沙龙啊?
用户:恩~~~!聂系唔做得起聂就无做,你使聂吖老细含卵啦,你阿妈搂人叼太
客服:你讲话文明D
用户:文你阿妈你去明,水都无得吃,提,提几次
客服:甘你原来打过,打电话去边个部门来啊?
用户:去你果度罗,我点知你去边度咋
客服:你地五山系我地岩岩接收返来,但系无理由无水架喔
用户:你走睇下有水唔吖~!叼~!我E+系水厂果度罗,叼错**太距~问你又话问你
,问你又话问距
客服:你系五山个水厂
用户:系啊
客服:甘你水厂,er~有无,有无人黎,er~同你讲,解析,或者你果边咩情况你知唔知(
客服开始紧张,口齿开始唔伶俐)
用户:水厂人~人都无啊~!系有个女仔响距办公咋
客服:无~!水厂无人返工?
用户:有个女仔系度办公
客服:甘你留底个联系电话系度,我问过之后再回复你吖
用户:话过几十次罗,留,留你阿妈个太么留,你系整好距就得罗,你阿妈搂人叼太
客服:甘你要讲清楚我听边个地址我先可以联系到人帮你整架嘛先生
用户:我琴日又话左,今日又话左,连续话几日,一滴水都无
客服:你系..............
用户:你系咪唔hurt五山呢人民架咪咋,你系唔养得起,你就无~!无整个水厂响宁,
整个水厂响宁死么,你阿妈搂人叼太
客服:如果净系你屋企无水呢,定系成个村无水啊?(客服开始语无伦次)
用户:成个村都无水喔~~
客服:成个村都无水系,因为系,er~水改改管无水吖定系咩事,咩事无水
用户:我点卵知你做乜乱屎,总之无水,我点知你水鬼,咩卵屎鬼啊,总之无水咪系罗
客服:甘你无水咩原因要查架嘛~~!你~~!你同我讲粗口发脾气系无用架
用户:你~~!你话~~(部分内容听不清楚)~~~~你阿妈搂人叼太~~~~
客服:你E+系要解决问题
用户:~~(部分内容听不清楚)~~~~你几时喊你吖老细落来我就叼几十卵距,使距含
卵罗~!剥条裤比距含下罗,距阿妈搂人叼太距~~总之[论坛禁止文字过滤]日都无水噶,整乜鸠
痕野先得架,你又收水厂又收~~收~~收~~收你吖妈个太咪得架~!
客服:你甘劳气你~~~你系解决唔倒你无水架问题架
用户:劳气~~劳你阿妈搂人叼太~~劳气~~
客服:如果你讲再系甘唔文明架话,你唔好怪我收你线吓~~~~
用户:你啊妈个太你~~文明~~呢嘛文明~~~(被客服挂断了)

评分

收起 理由
shamo + 3
Eric_liao + 3
扮曬魚蝦蟹 + 5 以资鼓励

.........
很粗..很强大~
好强,粗口好连贯!~~!
劲搞嘢 ..
  哈哈..
呢只人,坏咗五邑乡亲的人格,使五邑人面目含羞。可耻!可耻!!可耻!!!
........
其实五山系边度架?
学到野
回复6楼 linxj
  难道你都系五邑嘅..
    我都系喔..俺是开平的!阁下系.....
我觉得客服个小姐把声都几好听。。而且脾气都好好啊。。
我唔睇字幕完全唔知个5山佬up乜蕉。

客服小姐。辛苦你了 。。
回复6楼 linxj  
  难道你都系五邑嘅..
    我都系喔..俺是开平的!阁下系.....
引用: 10楼 qtxieciaqg 发表于 2009-5-29 19:53

哥伊拉克偷渡过来嘚
回复12楼 難嘚鰗塗
哥你可跟爷是同乡..
   久仰信仰...
其实五山系边度架?
引用: 8楼 qtxieciaqg 发表于 2009-5-29 19:51

豬海斗門...
我哋B哥響裹度好話得事嘎!!
哩位啊叔甘五好脾气啊...
真系影衰晒我地五邑地区既形象兼素质!
回复14楼 壹兜兜骨头
响猪海好话得事..
     开屠宰架.B哥距....
          纯属本人见解..
回复12楼 難嘚鰗塗  
哥你可跟爷是同乡..
   久仰信仰...
引用: 13楼 qtxieciaqg 发表于 2009-5-29 20:00

阴敬阴敬
听闻唔系五邑地区个喔..
  咪激动住先..搞清楚先啦!
回复18楼 難嘚鰗塗
  唔使阴敬..
五邑边度架请问?